1. rok HK Debils

09.12.2014 22:10

Hokejový klub HK Debils oslávil svoj prvý rok existencie, za ktorý dosiahol výrazných úspechov. Za tento rok stihol vyhrať ligu V.53 a následne aj postúpiť do viššej ligy IV.53 kde zažýva už druhú sezónu v ktorej má aj vysokú nádej na play-off. 

K 1. roku sa vyjadril aj GM Dávid ktorý komentoval tento rok ako za "dobrý ale stále máme čo vylepšovať, našim snom je postup do višších líg a o to sa aj starám s našim trénerom Ivanom, ale ako hovorím rok bol dobrý ale musíme sa zlepšiť" ako je už známe GM Dávid je kritický k svojmu týmu a len málokedy pochváli.

Tréner Ivo poďakoval hráčom za tento skvelí rok a podpichol GM Dávida aby nebol až tak kritický "môžme sa radovať sme vo viššej lige, bojujeme o play-off, sme viac ako dobrý" a dodal aj že sa Debils stali majstrami piatej ligi.

GM Dávid spolu s trénerom Ivom dokonca aj predstavili nové gólové siréni pri tejto príležitosti ktoré sa uvedú do používania. Prvá siréna sa bude používať počas regurélnej sezóny a tá druhá pri play-off s tým že sa budú každú sezónu vymienať. Tréner Ivo spolu s GM veria že sa s toho stane dobrá tradícia ktorú si fanúšikovia tohto rastúcho týmu oblúbia.

siréna č.1 na terajšiu regulérnu sezónu

www.youtube.com/watch?v=keJ6gjq9Up0

 

siréna č.2 na tohotoročné play-off

www.youtube.com/watch?v=_Lfvur_f-Yc