Biderman dostal šancu v Debils a bodoval

15.01.2015 22:22

Mladý talen zo Slovinska Janes Biderman ktorý má len 16 rokov sa dostal do hlavnej zostavy Debils a nastúpil na vôbec svoj prvý zápas v profilige vôbec a to už pri svojich 16 rokoch. A že sa mu aj darilo pripísal si na svoje konto 2 asistencie a stal sa ja tretou hviezdou zápasu.

"Vo svojom prvom zápase a hneď aj boduje, Janes sa snaží a jeho snaha sa odzrkadlila aj na jeho výsledkoch, sme radi že máme takéto talenty do budúcnosti pre náš tím, je aj dobré že bodoval v takto dôležitóm zápase keďže bojujeme o play-off" takto sa vyjadril na adresu Slovínskeho talenta tréner Ivo.

Biderman dostal šancu hrať v zápase profiligi po tom čo zo zostavi vipadli niekolký hráči a tak tréner siahol po hráčoch s farmy, Biderman ukázal svoj talent ale pravdepodobne v play-off si už moc nezahrá pretože sa vracajú hráči do zostavi a Debils potrebujú svojich stálich hráčov.

Janes Biderman bol úplne nadšený a vyjadril sa nám takto "Bolo to úžasné, neviete si to predstaviť aké je to keď sa vám plnia sny keď hráte v takómto tíme a stakýmto super kolektívom, som rád že my dali šancu a ja som ju chcel na plno využiť, je to úžasné"