Nová sezóna Debils začala vítazne

07.07.2014 20:00

Práve začala nová sezóna pre tím HK Debils, tím si musí zvikať na nových súperov na novú ligu a iný herní štíl. Debils sa ale nenechali zaskočiť a už v prvom zápase v lige IV.53 zvítazili hladko 5:0.

Zápas sa začal v pomalšiom tempe, a tími sa len "oťukávali". Opatrný herní štíl spôsobil že prvý gól padol až v druhej tretíne a to v 25 minúte z hokejky nováčika v tíme Lotiša Irdisa Kukutsa po brilantnej nahrávke Christofa Ziemana, asistenciu si pripísal aj Ivan Mecner. V druhej tretine sa už nič zvláštne nestalo.

Ale do druhej tretiny nastúpil akoby iný tím Debils a začala sa kanonáda v podobe HK Debils. Tlak ktorý neutíchal celú poslednú tretinu sa prejavil až v 50 minúte kedy skóroval Blaženko Godal a asistencie si pripísali Lászlo Marosi a Alan Veingerl. Ďalší gól padol už o minútu neskôr jeho aktérom bol Michal Bezděk asistovali Jakup Pavelka a Niklavs Indriksons.

V bránke sa opäť zaskvel Hanno Schulenberg Klopper ktorý prevádzal úžasné zákroky aj v play-off 2014 kedy tím Debils aj vďaka nemu získal trofej pre vítaza ligi V.53

 

1. Hviezda zápasu: Indris Kukuts (2G) Deb  

2. Hviezda zápasu: Hanno Schunberg Klopper (100%) Deb   

3. Hviezda zápasu: Christof Zieman (2A) Deb