Nová sezóna, GM Dávid späť, po dlhšom čase mimo tímu.

27.02.2015 20:00

Nová sezóna sa začala pre HK Debils, celkom úspešne vyhrali štyri zápasi z celkových šiestich a momentálne sa držia na celkovom 7. mieste. Debils sa darí aj keď brankárska jednotka Jorma Reinikainen je zrenený a musí pravidlne chytať Steeve David, ktorému momentálne robí dvojku mladý poľský odchovanec Adam Dzielanowski ktorý sa udržal v tíme po prípravnom kempe, ale ešte do zápasu nezasiahol. 

Do rozbehnutého týmu sa vrátil aj GM Dávid ktorý po dlhšej "dovolenke" chce pokračova v svojej práci, za jeho neprítomnosti sa započala prestavba štadióna ktorú prudko kritizoval. Pokračovať chcel ale hlavne v trejdoch s hráčmi. Okolo jeho mena sa začali aj množiť špekulácie že sa vzdal svojho postu a začal spolupracovať s organizácou St. Louis Blues, či že má nahradiť GM Blues Douga Armstronga. "Takéto sprostosti si vedia vymysleť len novináry, nič nemám spoločné s Blues, neviem koho to vôbec napadlo, je prevda že som organizáciu Blues na svojej ceste dovolenke naštívil ale len v súvislosti s Vladimirom Tarasenkom". GM Dávid sa ale potom vyjadril " v LA som sa stal poradcom pre trhové záležitosti ale to nijako neobmedzuje moju prácu v Debils, som tejto organizácií odovzdaní a chcem v jej vedení pokračovať. 

GM Dávid má momentálne veľa práce z mladými hráčmi ktorý ostali v týme po predsezónnom kempe. " Musíme tých čo nás nepresvedčili zaviť, spolu s trénerom sme si už vybrali kto v týme zostane, ale zatiaľ sa nebudem vyjadrovať k odchdom hráčov, chceme ich držať v neistote aby sa ukázali aký vlastne sú".

Ale aj keď nám GM ani tréner Ivo neprezradili bližšie informácie v tíme Debils určite nepočítajú z minimálne odchodom Adolfa Mižu, ktorý je ich prvý veľký talent ktorý sa im podaril odchovať a pravdepodobne si ho budú chcieť udržať.