Tlačovka: Tím Debils plní očakávania vedenia

24.09.2014 17:49

Tím HK Debils podľa svojho vedenia plní požiadavky a drží sa v štvrtej lige na 12 mieste. Vedenie usporiadalo tlačovú konferenciu na ktorej sa zúčastnil tréner Ivan spolu s GM Dávidom.

 

"Takýto vývoj sezóny sme očakávali a som momentálne spokojní s výkonmi chlapcov sú tam ešte problémy ktoré sú pre túto ligu dôležité ale snažíme sa ich čím skôr napraviť aby sme boli plnohodnotním tímom pre štvrtú ligu a pre postup do tretej ligy. "  potvrdil tréner Ivan. 

Vedenie na čele s GM Dávidom momentálne začína absolutnú prestavnu tímu pre podmienky štvrtej ligy.

 

 "Je to náš prví ročník v tejto lige (IV.53), preto sme neočakávali žiadne zázraky, ani veľké výhry našim hlavním cielom bolo udržať sa v tejto lige na 8-13 mieste prípadne zabojovať o play-off. Chceme sa v tejto lige oťukať a získať presný obraz o sile tímov a ich zložení, zmeniť zloženie našeho tímu a v ďalších  ročníkoch bojovať o play-off a postup do našej vysnívanej tretej ligy, to sú naše ciele na ďaľsie 2 roky." vyjadrenie GM. 

 

Hoci sa tím zmieta v tažkých finančních problémoch jeho vedenie je aj tak optimistické a verí že situácia sa zlepší, veď za túto "oťukávaciu sezónu" ako ju nazval GM Dávid sa postavilo niekoľko budov a nová tribúna na štadióne čím sa zväčšila aj jeho kapacita.